Hoofdmenu
 Actueel
 Over NLsatcom
 Doelstellingen
 Lid worden?
 Nieuwsbrieven
 Foto's
 Partners
 Contact
 Statuten

Leden ingang
Username

Password

Remember me
Forgotten your password?


 
 
 
 
Lidmaatschap   Print  E-mail 

Professioneel lidmaatschap (€ 56,53 per jaar incl. BTW) staat open voor natuurlijke personen die werkzaam zijn in de satellietcommunicatiebranche. Professionele leden hebben 1 stem in de algemene vergadering en toegang tot de door de vereniging georganiseerde bijeenkomsten.

Bedrijfslidmaatschap (€ 425 per jaar excl. BTW) staat open voor bedrijven en organisaties die werkzaam zijn in de satellietcommunicatiebranche. Dit type lidmaatschap geeft aan maximaal 5 medewerkers van de organisatie vrij toegang tot de bijeenkomsten van de vereniging en geeft recht op 2 stemmen in de algemene vergadering, uit te brengen door de vaste contactpersoon van het bedrijf of diens vervanger. Voor elke volgende medewerker is de helft van het professioneel lidmaatschap verschuldigd (€ 23,75 per jaar excl. BTW).
Tevens geeft een bedrijfslidmaatschap recht op een vermelding als partner op de website van de vereniging, met een hyperlink naar de website van het bedrijf.
Naar de lijst met onze huidige partners.

Student-lidmaatschap (€ 11,90 per jaar incl. BTW) geeft dezelfde rechten als een professioneel lidmaatschap; student-leden krijgen gedurende een maximale periode van 3 jaar korting op de verenigingscontributie.


Ik wil lid worden


 
 
 
 
Nieuws Feeds
Satnews
Fri, 29 May 2015 19:22
After integration and testing, the satellite is scheduled for launch in 2016 to join Sentinel-1A, an identical twin of Sentinel-1B, which has been in orbit since April 3, 2014.
Sentinel-1B Is Off + Away From Airbus Defence &Space To Meet + Greet The Thales Alenia Space Spacecraft
NASA's Earth Observatory
Fri, 29 May 2015 19:22
NASA Earth Observatory
A striking display of high-altitude clouds over the Pacific Ocean are clearly cirrus, but further classification remains elusive.
Cirrus Clouds off the Coast of Chile
Record-setting rain has sent rivers over the banks in Arkansas, Oklahoma, and Texas.
Flooding on the Arkansas River
Winds pushed ash from Sakura-jima south then east after an eruption on May 21, 2015.
Plume from Sakura-jima


 
 
Advertisement
Design by www.nlsatcom.nl